Håll dig uppdaterad!

Det händer en hel del på och runt omkring Spjutsbygds Gård. För att du inte ska missa något och för att du ska kunna välja den information du vill ha erbjuder vi dig att hålla dig uppdaterad via ett par olika e-postlistor och RSS-flöden.

Och så har vi ju Facebook, “Gilla” oss gärna där och bjud in alla du känner.

Få uppdateringar via e-post

Kryssa för de områden som du finner intressanta och klicka sedan på “Starta prenumeration” så är din prenumeration igång och du missar inget.

Nyhetsbrev
Vilken bagge tjuvade ölkorv från gårdsbutiken och vem på gården firade jul i ladugården? Här får du all information om vad som händer och sker på Spjutsbygds Gård :)

Gårdsbutiken
Mail går ut när vi har nystyckat lamm i gårdsbutiken så du kan köpa ofryst kött. Då och då har vi också kampanjer i gårdsbutiken, är du med på denna e-postlista får du information om dessa.

Stickcafé
För tillfället har vi inga stickkaféer men vid stort intresse kanske vi återupptar projektet.

E-butiken
Nya produkter, kampanjer och övrig information om e-butiken.

Din e-postadress:

Vi kommer att ta väl hand om din e-postadress och se till att den inte kommer i andras händer. Om du mot förmodan skulle vilja avsluta din prenumeration, kan du enkelt göra det genom att kontakta oss eller använda länken som finns med i samtliga utskick vi gör.

Få information via RSS

RSS är ett nyhetsflöde som du kan prenumerera på via en RSS-läsare, det brukar gå att lägga till i e-postprogrammet eller också kan du använda ett externt program, t.ex. Google Reader.

Våra RSS-flöden

Prenumerera på nyheter från hemsidan (det som finns under menyalternativet “Nyheter”)

Prenumerera på evenemang och aktiveter (det som finns under menyalternativet “Kalender”)