Gårdsbutik i Karlskrona, Blekinge

I Spjutsbygds Gårdsbutik fokuserar på lamm och det som hör därtill.
Vi har frysta styckningsdetaljer såsom filéer, kotletter och stekar.
Till detta har vi flera olika sorters örtkryddor och chutney,

Vi hjälper dig gärna att välja och lämnar olika förslag på recept.

Under sommarsäsongen har vi gott om grillkött. Lammfärs har vi också i mån av tillgång.

Utöver våra egna produkter väljer vi noga ut produkter av andra producenter som ser värdet i småskalighet och att där det är kvalitén som räknas. Kombinationen av våra och andras produkter har blivit en succé, ett exempel är Willys ölkorv kombinerad med ölen Brandmästaren Andréns törstsläckare, en prisbelönt Ale, en härlig kombination.

Våra lamm föds upp enligt KRAVS regler, men eftersom slakteriet inte är godkänt för KRAV får vi inte visa det i märkningen på köttet. Vi skickar däremot gärna med kopia på vårt certifikat om så önskas, säg bara till.

Gårdens egna Gotlandspälsskinn samt skinn i finullskorsning.

 Ett par av produkterna du hittar i gårdsbutiken är

Olika styckningsdetaljer av vårt lammkött, egna charkprodukter.

Lammskinn och sydda lammskinnsprodukter av bl.a Gotlandspälsskinn,

Vi tar även in andra mathantverkares produkter och sedan 2009 då vi var med i Matmässan i Stockholm har vi Brandmästaren Andréns törstsläckare i butiken, en prisbelönt ale ( guldmedalj -09 vid öl- o whiskymässan i Sthlm) som idag bytt upp sig till en ekologisk kostym.

Vi tar under hela året in beställningar på färskt lamm, helt- halvt eller styckdetaljer.
Eftersom vi är en eko-produktion styr vi inte lammens tillväxt varför vi inte kan med säkerhet bestämma tidpunkt för slakt. Bäst är att lägga en beställning i ett mail, så hör vi av oss och berättar mer.
Eftersom efterfrågan är stor, reserverar vi oss för slutförsäljning.

Gårdsbutiken är öppen när du vill, men ring gärna innan så kan vi komma överens om en tid. 0455-43020 eller 0733-743020.  Självklart kan du betala med kort.

Eftersom vi råkat ut för bedrägeri så är det vid beställning över nätet alltid förskottsbetalning eller postförskott som gäller.  Tråkigt men sant.

. Klicka här för vägbeskrivning.