Bilder

Vi har tre rum på vårt Bed and Breakfast. Rummen heter Urban, Primus och Torben, de har fått sina namn från tre av våra baggar som levde hos oss under många är när vi hade får.  Urban var en brun finullsbagge, Primus en vit texelbagge och Torben var av rasen Gotlandsfår. Alla hade sin speciella karaktär och utstrålning.

Rummen är inredda med trägolv och väggarna i ljusa varma toner. Ljusinsläppet från fönster ger ett soligt och glatt intryck. Ett öppet fönster släpper in frisk lantluft och under varma sommarnätter sover man lugnt med öppna fönster täckta av myggnät.

I gästböckerna och på bookings recensioner finns att läsa om de positiva upplevelserna som gästerna upplever, De sköna sängarna, den tysta lugna miljön samt den goda frukosten.

Familjerummet Urban, rum 1, är ett rum med en dubbelsäng samt en enkelsäng.

Det finns plats för spjälsäng för barn i åldern 0-2 år samt en liten säng för barn upp till ca 8 år. Om behov finns kan vi lägga en madrass till ytterligare ett barn.

 

Dubbelrummet Primus, rum 2, är ett rum med två enkelsängar, Vid behov kan vi sätta in en mindre barnsäng i rummet.

 

 

 

 

Trebäddsrummet Torben är vårt största rum. Det ligger två trappor upp och har en fantastisk utsikt över gårdens åkrar o ängar.  Här kan man om behov finns sätta in extrasängar.  Fönstret har säkerhetskedjor som är viktigt att använda, särskilt om barn ska bo där.

 

I det fullt utrustade köket finns det möjligheter att äta både lunch, middag och mellanmål. Spis, ugn, mikro, kyl- och frys, kaffe -och tekokare samt grytor och pannor står till gästernas förfogande. Det finns även en barnstol med tillhörande bord.

Om behov av specialkost har vi kunskap om detta, säg bara tll.

 

 

 

Det gemensamma badrummet är funktionellt och hålls rent och fräsch genom daglig städning.

För barn finns det toalettring, pall samt potta om så önskas,