Köpinformation

Snabb leverans

Vi levererar de beställda produkterna så snart som möjligt, vanligtvis sker detta inom 1-3 vardagar. Om det mot förmodan skulle bli förseningar kontaktar vi dig via telefon eller e-post snarast.

Inga fraktkostnader inom Sverige!

Vi skickar produkterna fraktfritt inom Sverige! Bor du utomlands ber vi dig kontakta oss för mer information då det kan förekomma en del tullavgifter och liknande.

Välj hur du vill betala

Vi erbjuder två betalsätt, faktura i förskott och postförskott.

Faktura i förskott innebär att vi skickar dig en faktura via e-post när du har gjort din beställning. När vi sedan har fått in betalningen skickar vi produkterna.

Postförskott innebär att du hämtar ut produkterna hos ditt närmsta postutlämningsställe och betalar dem där. Tyvärr måste vi ta en avgift på 50 kr för postförskott. För outlösta paket debiterar vi 395 kr som ersättning för frakt och administration.

Full returrätt i 14 dagar

Om du inte skulle vara nöjd med våra produkter får du självklart lämna tillbaka dem. Detta gäller inom 2 veckor från att vi har skickat produkterna och att de ligger i obruten förpackning, alternativt att de är oanvända om de ej ligger i någon förpackning. Du som kund står för eventuell frakt till oss.

Beställning

Den som beställer måste ha uppnått åldern 18 år och du får självklart inte göra någon beställning i någon annans namn.

Uppgifter du lämnar ifrån dig säljer vi självklart inte vidare utan används endast av oss för att komma i kontakt med dig.

Har du några som helst frågor får du gärna kontakta oss.