Beställ lammkött direkt på nätet

Nu har vår butik på nätet utökats med en lammköttsbutik. Detta innebär att du kan beställa lammkött direkt från vår närproducerade KRAV-certifierade besättning.

Liten och stor lammlåda

Vi har satt samman två lammlådor, en liten och en lite större, för att du enkelt ska kunna beställa direkt på hemsidan. Lämna kontaktuppgifter, välj något av våra styckningsalternativ och tryck på beställ och vips har vi den i vår mail.

LammköttOm det är så att du skulle vilja komma och besöka gården för att se hur djuren har det är du hjärtligt välkommen. Vi berättar gärna om vår verksamhet och presenterar dig för alla härliga fåren.

Recpethäfte på köpet

Lammkött är ett magert kött som har många användningsområden. Det passar både till vardags och fest, som lunchrätt eller till sen middagsrätt. Det är lättsmält och passar därför även för känsliga magar.

När du köper lammkött från Spjutsbygds Gård få du givetvis ett recepthäfte med utan extra kostnad för att du enkelt ska kunna överraska din kära med en middag.

Lammköttet hämtar du hos oss på gården som ligger 2 mil norr om Karlskrona. Sväng av från väg 28 mot Spjutsbygd. Tag höger efter järnvägen och följ vägen 100-tal meter. Sväng höger strax efter 90 graders-kurvan. Kör upp på toppen av backen och du är framme.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.