Nu har vi varit på vår första matmässa.

Det var mycket folk och god stämning på Matmässan Smaklust i Stockholm.

Tänk att Sverige har så mycket fantastiskt att bjuda på.

Vi från Spjutsbygds Gård i Blekinge har fått många positiva kommentarer från besökarna som tittade in i “Sveriges trädgård”. Att sitta i trädgårdsmöbler och avnjuta en middag bland blommor och grönt uppskattades av besökarna. Vi sålde även lammkorv och rökt lammkött, samt skinnprodukter, allt till toner av Inge Wiiks Blekingemusik.

I vår restaurang var det full aktivitet från tidiga morgon, då det skulle skalas potatis, morötter, persiljerot och palsternackor. Kantarellerna skulle rensas och lammköttet skulle förberedas. Allt fungerade och kommunikationen var perfekt mellan kock och serveringspersonalen.

– En beställning lammstek med krämig potatissallad… tack… Och något att dricka ??? Tallrik efter tallrik dukades fram och när kvällen kom var det dags att ladda om inför nästa dag…

Även vädret visade sig från den bästa sidan med sol och för denna sommaren ovanligt varma temperaturer. När mässan avslutades på söndagen var vi alla överens om att det varit en bra och innehållsrik helg för oss och alla som besökte mässan.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.